Bävrar demolerar botlag

Gå ner

Bävrar demolerar botlag

Inlägg  Vistrand i fre maj 28, 2010 2:54 pm

Ulla-Britt Andersson var ägare till ett botlag. Ett botlag som var på G, som vann match efter match. Tills de mötte FK Bävrar. Fk Bävrar gnagde sönder U-B Anderssons lag så till den milda grad att det inte längre kommer kunna spela fotboll, någonsin igen. "Nisse" - som Anderssons lag hette - har nu gått i graven.

"Jag förstår, och tycker, att det ska vara lite hets inom fotbollen" säger Volker Wilberg, lagkapten i Vistrand Boys. Men han menar också att det kan gå för långt, på sistone har man hört "mycket skit" om gnagarna. Han får också medhåll från Werner 'Dabbe' Daubenmerkl, tränare för Vistrand Boys. "Visst ska man vara lite enögd när det gäller fotboll och övrig idrott, det är mycket av charmen. Men att gå och dränka ett annat lag för att man är lite sur över en förlust? Nej, fy. Jag hoppas de får en stock i huvvet"

Chicken Race-bladet har sökt FK Bävrar för en kommentar, Bävrarna har dock i nuläget valt att avvakta, och kommer eventuellt ge svar vid en presskonferens senare i veckan.

/ Johan Johnsson för Chicken Race-bladet.(Artikeln i sin helhet, klicka här.)
Vistrand
Vistrand
Cup Admin

Antal inlägg : 330
Points : 3716
Join date : 10-05-06

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet